Certificering verlengd

Tijdens de vakantie periode zijn we weer druk bezig geweest met audits om aan te tonen dat onze veiligehieds en kwaliteits systemen nog steeds op orde zijn. Na een periode van diverse audits, kunnen we trots mededelen dat alle certificeringen van de nederlandse bedrijven weer verlengd zijn.

VCU: Safety First
Voor onze peroneels bedrijven Reg Dab recruitment services, A1 Werkplan en A1 Werkplan West is VCU certificaat weer verlengd.

VCA: Safety First
Voor ENCODE Group, The Badger Company, Reg Dab recruitment services, A1 Werkplan en A1 Werkplan West is de VCA Audit weer met goed resultaat verlopen. Wij zijn er trots op dat ook onze uitzendbureaus VCA gecertificeerd zijn (en ook iso 9001) voor het projectmatig werken. Ook hiervoor zijn onze procedures en hanboeken en de uitvoering hiervan weer door een externe partij goedgekeurd.

NEN 4400-1: Uitzenden

Ook de NEN 4400-1 certificering voor Reg Dab recruitment services, A1 Werkplan en A1 Werkplan west zijn weer verlengt. We hebben weer de bevestiging gekregen dat we ons goed aan de uitzend CAO houden en ons personeel op de juiste wijze belonen en dat we de sociale lasten op de juiste manier afdragen. 

Meer informatie over onze certificeringen op:
https://www.a1werkplan.nl/certificering

2020-08-07 - Encode Group